my invincible summer

/C.

hoppas på indiansommar

Publicerad 2012-08-26 22:27:54 i Allmänt

Ikväll var Majorna så väldigt fint att cykla igenom efter en filmeftermiddag tillsammans med en bra vän. Det börjar bli kyligt i luften och ljuset är kvällsgyllene. Perfekt att cykla i. Jag hoppas på indiansommar. Nu väntar en vecka med sex- och samlevnadsundervisning på ungdomsmottagningen och så en praktikdag på det. Det börjar bli på riktigt nu.

en tur på landet

Publicerad 2012-08-24 15:31:53 i Allmänt

 
Jag svängde förbi slätten på väg från Stockholm. Mor och far är i Norge och gården behöver tas om hand. Telefonsamtal ska tas emot, poolen ska tas om hand, hundarna ska ha mat och promenad och kärlek, hönsen och katterna ska ha mat och utomhusluft och linolja ska säljas. Nu är jag i stan igen och har sista helgen innan höstterminen drar igång.
 

sthlm

Publicerad 2012-08-20 23:35:00 i Allmänt

 
Jag är i sthlm hos vänner och vi rumlar runt på stan och ikea och de ordnar upp ett vardagsliv tillsammans och ser framåt. Vi dricker öl, promenerar och monterar möbler ihop. Pratar om viktiga saker och en massa strunt. En har hittat en hjärtevän. Jag träffar en annan kompis, som är på resa genom stan och vi äter glass och promenerar och pratar ikapp och tänker att Stockholm är Wien och Paris, fast Stockholm egentligen räcker till alldeles som det är.

hejdå jobbet

Publicerad 2012-08-16 19:42:28 i Allmänt

Hejdå jobbet! Jag plockade det sista av vildhallonen i trädgården, åt tårta tillsammans med ett par av mina boenden, tog mitt pick och pack och åkte därifrån. Jag har jobbat med människor som har tvångssyndrom, adhd, posttraumatiskt stressyndrom, schizofreni och annan psykosproblematik. De har varit tidigare kriminella, telefonförsäljare och ekonomstudenter. De har ägt affärer, varit musiker och annat. De har varit morgontrötta, roliga, sura, oberäkneliga, generösa, isolerade, översociala och hungriga. De är söner, systrar, mammor och pappor. Lätt ett av de bästa jobben jag haft! Hejdå jobbet.

det var du och jag och synthluggarna

Publicerad 2012-08-10 17:48:53 i Allmänt

 
 
Alice Cooper. Du fanns med i mina tonår. Du fanns med på hemmafester med dans på bordet, hångel i föräldrars sängar och nattpromenader tillsammans med unga män med synthluggar som skrev kärleksbrev när jag åkte till Frankrike. Du gjorde min onsdag så väldigt väldigt fin!

vänner som jag

Publicerad 2012-08-07 12:50:22 i Allmänt

 
 
Det är mycket nu. Det är en arbetsvecka på 64 timmar och ett möte som avgör hela hösten. Det är konsert och fest på samma gång och det är någon som är hela världen som kommer hit på besök och någon som är en del av den som flyttar härifrån. Då är det väldigt fint med vänner som bara flyttar på sig rumsligt, men stannar i hjärtat.

brev

Publicerad 2012-08-04 20:26:40 i Allmänt

 
 
Och så när allt plötsligt är vardag och man inte riktigt förstår vad som hänt med den senaste tiden, när bubblan spricker och omvärlden kommer sådär nära inpå. Och att komma hem och hitta ett brev på hallgolvet och brevet är lite tungt och lite tjockt och väldigt spännande och det är från en vän som är väldigt väldigt fin och smart. Jag blir så väldigt glad!

body and soul

Publicerad 2012-08-02 23:04:34 i Allmänt

 
 
Just nu funderar jag mest över hur man överlever när man vet att det där hånglet kommer att ta slut?

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela