my invincible summer

/C.

att inte orka

Publicerad 2012-11-30 17:49:54 i Allmänt

Jag överlever visst november också. Fast det såg sjutton inte ljust ut i början av månaden. Varken bokstavligt eller bildligt. Jag skrev veckonedräkningslista, hade måndagsmorgonångest och ett tag allavardagarångest, orkade orkade orkade inte, inget foto, ingen matlagning, ingen träning, inga böcker, kämpade på praktiken och hemma. Grät på spårvagnen och i regnet. Längtade efter böcker och vänner och mig själv. Imorgon är det december och allt det som var tungt har mer eller mindre lättat. December ska bli fint! Punkt och slut.

vuxen och stenålders

Publicerad 2012-11-24 13:52:21 i Allmänt

 
För nån vecka sedan bröt jag alla mina gränser och traskade iväg till skolan där jag prakiserar i kjol med vidd, vit tröja och håret i hästsvans. Det var musiktema under dagen och högstadieeleverna klädde ut sig till olika musikstillar eller efter årtal. Jag gick inför 50- tal, men det det visst ingen av de yngre som fattade. Men de fattar inte min gamla mobiltelefon heller. Inte ens när jag refererar telefonens rosa färg till Kirby och Nintendo fattar de. Men. Det är förvånansvärt gött att känna sig vuxen och stenålders.

plötsligt händer det

Publicerad 2012-11-18 20:36:00 i Allmänt

 
 
Igår var jag på födelsedagsmiddag hos en klasskamrat och hon hade fixat superfin middag och en massa fina kompisgäster. Som jag inte kommer ihåg namnen på. Förstås. Ibland förvånad jag mig själv. Då handlar det mest om matlagning. Ibland om träning. Men idag fixade jag ihop kantarellsoppa och panerade torskfiléer. Och det smakade b.r.a. och jag behöver inte fixa matlådor på hela veckan. Plötsligt händer det.

tips

Publicerad 2012-11-11 15:11:19 i Allmänt

 
Jag tycker ni ska kolla in sidan ovan för den är så väldigt väldigt fin!

från bästa vänner till nån man inte känner

Publicerad 2012-11-11 13:22:03 i Allmänt

 
Hej Krunegård! Du bjöd på en hejdundrande kväll och bäst var Ibland gör man rätt ibland gör man fel, Vår sista dans och Hollywood Hills. Dina texter är så oerhört fina och slår till rätt i hjärtat ibland. Jag hade sett fram mot din kväll i flera månader och så är den plötsligt över. Älskar live- spelningar när musiken känns i hela kroppen. Men jag fick dricka öl med fina Kristoffer med vänner och gå till Andra lång och trängas med folk också. Nu ska jag samla ihop mig för ikväll blir det söndagsmiddag.

leriga åkrar och ett fult id- kort

Publicerad 2012-11-08 20:57:55 i Allmänt

 
Kära leriga åkrar. Ni är bland det finaste.
Mitt nya leg. Det är bland det fulaste. "Skojar du ska jag se ut sådär!!!??!!!" halvt vrålade jag när fixa- id- kort- tjejen tagit bilden. Och så sa hon att jag kunde få ta en ny bild. Hon var ett sånt snällo. Men inte hjälpte det. Snällhet hjälper sällan. Men försöka kan man ju.

fest och måndagsmorgonångest

Publicerad 2012-11-06 20:27:57 i Allmänt

 
Jag fick fredagen ledig förra veckan och passade på att åka med syrran och ungarna hem till mor och far. Det vad full rulle hela tiden. I lördags var det fest hela dagen. Först var det födelsedagskalas med släkten med champagne och tårta. Och sen fick jag åka hem till Ika och kolla in hennes nya fina lägenhet. Laga mat och äta och dricka vin och prata i timmar. Prova kläder och sjunga och dansa hemma och sen gå ut i rosa klänning (!) och dricka öl och få dansa på ett trångt och svettigt dansgolv. Det är en jädra tur att det finns helger. Praktiken har börjar ge mig måndagsmorgonångest. Den kom när klockan ställdes om och allt blivit mörkt och praktikpeppen börjat lägga sig. Men som smarta Josse sa så bra- det måste finnas måndagar för att det ska finnas fredagar.

superflygfåglar

Publicerad 2012-11-01 17:26:00 i Allmänt

 
Nu tar jag helg och åker hem till slätten och lkpg över helgen! Idag har varit så fin. Fick sovmorgon och åkte sen in till skolan för ett studiebesök på fritids där. Fick vika origami- superflygfåglar och sitta med färgpennor och måla och hänga med fina barn och vuxna. Sen in till stan igen för att gå på studiebesök hos RFSL och få en massa spännande information om deras verksamhet och om hur det är att jobba som kurator där. Känner: livet <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela