my invincible summer

/C.

att återvända

Publicerad 2012-07-25 15:43:04 i Allmänt

En söndag bestämde vi oss för att återvända. Det var en väldigt solig och fin dag. Vi fick promenera en sväng genom skogen.
 

Sen kom vi fram till Råda Säteri. Ika och jag var lätt bakis och trötta efter Thåström- kvällen.
 
 
Tur att vi skulla äta brunch! Lax räkor köttbullar äggröra champinjoner ost och annat.
 
 
Och croissanter pannkakor med färska bär grädde frukt och hallonsylt.
 
 
Och så glassen förstås. Jag älskar mat!

tree by the river

Publicerad 2012-07-24 22:43:02 i Allmänt

Idag har varit så väldigt fin. Jag jobbade natt inatt. En väldigt lugn natt men lite sömn. Tog en promenad ut på Sjöbergen efter lunch. Gick genom skogen. Bara en massa grönt grönt grönt och ibland skymtar havet fram. Satt ett par timmar på ett berg lyssnade på gräshoppor båtar kollade fjärilar nyckelpigor svalor och kråkor och kände doften av varm jord och barr åt blåbär och vildhallon. Kom hem till lägenheten och musik foton och hångel. Imorn kommer min bror till stan. <3

hej livet

Publicerad 2012-07-23 12:57:32 i Allmänt

Hejdå bästa helgen på väldigt länge. Jag är trött trött trött efter helgen, men har så mycket fint att tänka på. I lördags fick jag äntligen se Thåström efter grill och bra folk vid kolonilotterna här i Majorna. Nästan lika fint som konsertstuden är tiden alldeles innan när det pirrar av förväntan i magen. Det måste bli mer.

feel good

Publicerad 2012-07-19 09:36:55 i Allmänt

Det är så väldigt fint när Göteborg känns bra i magen och inte som ett skavsår på foten. Jag har fått komma tillbaka till stan träffat kompisar följt magkänslan till ett oväntat och spännande möte kommit tillbaka till jobbet och så har jag fått hylla kärleken en kväll. 
 
Men direkt när jag kom tillbaka till Göteborg fortsatte jag direkt ut till Mölndal och vidare mot Gunneboskogen för att kolla in barnteatern Alice i Underlandet tillsammans med systerdöttrarna.
 
 Och jag har fått paddla kajak i havet!  Det är så väldigt roligt sätt att umgås med vänner. Man får utmaning hav fika sol och kompisar alldeles i ett paket.
 
Det är fint när en hel dag går åt till att åka till Råda Säteri för att äta hemmagjord italiensk glass.
 
Och man får promenera runt säteriet bland fina byggnader biodlingar och stora hagar med hästar.
 
 

strawberries cherries and an angel's kiss in spring

Publicerad 2012-07-13 15:56:38 i Allmänt

Hejdå trädgården, nu ses vi inte på ett tag. Tack så väldans för alla körsbär smultron bigarråer morötter björnbär salladsblad vinbär jordgubbar och all dill. Stan känns rätt grå efter att ha bott bland öppna fält i så många dagar och lägenheten känns liten. Tänk att en dag ha en egen trädgård att gå ut i. Jag längtar.

väntar

Publicerad 2012-07-02 13:31:34 i Allmänt


- jag läser böcker i fler timmar och bannar göteborgsvädret. lyssnar på p1 och på ljudet av min nya gamla loppisklocka i köket. jag har fortfarande inte återhämtat mig från alla timmarna på jobbet under helgen. saknar solen värmen slätten svalorna och doften av träd och gräs och åkrar och blommor. väntar på besked.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela