my invincible summer

/C.

åtgärdslistan

Publicerad 2012-12-30 23:04:31 i Allmänt

Jag har påbörjat en åtgårdslista över hur jag ska laga relationen till en av de bästa och viktigaste i livet. Att hålla på med nyårslöften brukar inte vara min grej, men nu har jag ett på gång i alla fall. Jag behöver sluta fundera över varför och hur det blev som det blev och börja agera istället. För sent är för sent, men där är vi inte nu.

en snabbtur till japan

Publicerad 2012-12-26 11:17:32 i Allmänt

 
Julhelgen är över. Jag har åkt på en förkyldning och har numera en mjukismage bestående av skumtomtar och knäck. Inatt var jag och fotograferade i Japan med digital systemkamera, lomo- kamera och en polaroid. Plus en digital kompaktkamera. Det blev fantastiska bilder.

om ryslig rapport

Publicerad 2012-12-22 12:51:51 i Allmänt

 
Nu är jag hemma för jul äntligen, men jag har svårt att få ro med skolarbeten hängande över. Jag undrar hur ryslig c- uppsatsen kommer att bli i vår när det är såhär jobbigt att skriva en tvåsidig rapport om handlingsutrymme och organisation. Det blir en promenad på berget nu. Jag hoppas luften städar mitt huvud.

sthlm skansen och loppis

Publicerad 2012-12-20 15:49:40 i Allmänt

 
I fredags förra veckan tog jag tåget upp till Sthlm för en julhelg där. Det var så vitt och fint överallt när man satt på tåget och tittade ut.
 
 
Stockholm var julstressigt och Skansen var fint. Vi gick på julmarknad i snöoväder och överlevde det, hade myskvällar och fick fina uppdateringar om lite kärlek och barn och smarta beslut. Vi gick på kafé och loppis och fyndade kläder för guldpengar.

om lucia och pepparkaksmuffins

Publicerad 2012-12-13 21:48:35 i Allmänt


 
Idag har varit bästa decemberdagen hittills! I morse fick jag kolla niornas Luciatåg på en av skolorna jag praktiserar på. De va så fina och duktiga och bäst var att kolla på strulkillarna som engagerade sig så bra. Det märks att det är en musikskola det handlar om. Men bilden är ju inte från skolan såklart. Den är från det allra bästa- Luciakonserten i Hagakyrkan! Var utanför kyrkan i god tid för att köa, Becka mötte upp och snart fick vi gå in och sätta oss. Hade med fika för halvtimmesväntan innan konserten började. Sen hade jag konstant gåshud i en timme. Det var så väldigt väldigt vackert allt.
 
 
I tisdags hade jag ett gäng bra personer hem på fikakväll och vi bakade pepparkakscupcakes och pratade sådär så man glömmer bort tiden och inte riktigt vill att kvällen ska ta slut <3 <3 <3
 

om kafé, föreläsning och massage

Publicerad 2012-12-12 17:26:00 i Allmänt

 
Jag har halvt omedvetet börjat lägga praktikterminen åt sidan och gör lite roligare grejer om kvällarna. I söndags fikade Erica och jag på mysigaste lilla franska cafét på Linné och det var svinkallt ute, men mysigt inne. Sol i sinne etc. Fick gå på föreläsning med Nour, som pratade om humor och jämställdhet (smarthet är hett), i måndags och så fick jag dricka öl och prata om väldigt väldigt viktiga grejer med Kristoffer. Det är så bra att kunna göra sånt. Dricka vardagsöl. Och prata om sånt som är viktigt förstås. Nu ska jag straxt iväg på massage hos Emma. Massage mot en flaska rödvin. Lätt värt! Och viktigt.
 

ballongljud och gitarr med kniv

Publicerad 2012-12-08 10:23:30 i Allmänt

 
Det är så väldigt mycket vinter nu och det är fint. Jag ser fram mot att åka hem över jul och komma bort från stan för här märks vintern inte på samma sätt. Men stan bli fin också med alla lampor allt ljus och alla dekorationer. Spårvagnarna har krånglat under veckan. Såklart. Tempot har varit högt. Det var UMU- avslutningen, APT- möte med after work på kvällen och en torsdag av smått kaos på en av mina skolor och fin och knäpp konsert på hsm på kvällen (strobe- ljus, ballongljud och gitarr med kniv). Fredag var lugn och jag fick klippa klistra fixa inför ett tjejgruppsmöte. Och kolla film med bra sällskap på kvällen. Nu är det äntligen helg och det är skönt. Men det kryper i kroppen eftersom det plötsligt är en ledig dag utan måsten. Men jag ska fylla den med nåt fint. Imorn får jag träffa Erica <3

tisdagspysslet

Publicerad 2012-12-04 22:35:08 i Allmänt

 
Idag hade vi avslutningslunch för UMU. Vi fick äta goda pajer och så fick vi diplom och en fin fin ros samt ett tack och ett hej. Efter ett genombra telefonsamtal med min kloka mor väntade det viktigheter på kvällen:
 
 
Efter klockan sex fick jag hem ett gäng bra personer för pysselkväll! Mitt hem är som allra bäst när det är smarta och roliga människor i det. Jag broderade vidare på min robot och serverade veganskt fika: singoallakex och delicatobollar. Fin tisdag det!
 

den första snön

Publicerad 2012-12-01 16:27:10 i Allmänt

 
Det blev 1 december äntligen äntligen. Jag har paus från stan och är hemma hos mor och far över helgen. Vi bakar och fixar adventspyssel. Ika kommer ut och hälsar på och vi fredagsmyser, pratar och promenerar med hundarna. Allt är tyst och fint och vitt. Det är första snön för i år och jag vill såklart att den stannar över hela vintern nu. Mamma säger att landet, det är livet på en pinne det och dagar som den här har jag lust att hålla med alldeles till tusen.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela